Tekeleet

Tässä on listattuna kaikki blogissa esiintyneet käsityöt ja muut tekeleet. Nämä kaikki ovat siis itse tekemiäni. Linkkiä klikkaamalla pääset aihetta koskevaan postaukseen. Poistin vuoden 2011 alussa vanhat postaukset, joten läheskään kaikesta tekemästäni ei löydy omaa postausta blogista. Galleria-sivulle olen kuitenkin kerännyt kuvia tekemistäni jutuista.

Käsityöt ja muut askartelupaskartelut

Ei mainoksia -kyltti

Farkkushortsien tuunaus

Harakka-joulupallo

Leopardilapaset

Monsteripipo

Mukinlämmitin

Neulottu tuubihuivi

Pokemon-lenkkarit *

Pääskyskassi

Säilyketölkkien tuunaus

Tupsuhuivi

Tähti-joulukoriste

Virkattu tuubikaulaliina

 

Käsityöohjeet

Harakka-joulupallon ohje

 

Ruokaohjeet

Herkkusämpylät

Supermysli

 

*= Markun tekemä

10 comments on “Tekeleet
 1. tota onko täälä niitä sun virkkauksia kun mä yritin ettiä mut mä ainakaan en löytänyt et jos voisit kertoa onko koko sivuilla mitää tekeleitä koska ajattelin et kattoisin täältä ohjeita mut en onnistunu nii onko täälä vai pitääkö kattoo jostain muualta vai lainata kirjastosta kirja???

  • Poistin vuodenvaihteessa kaikki vanhat postaukset :) Että tuskin on sitä mitä etsit mutta jos haluaisit että laitan jotain uudestaan niin voin sen mahdollisesti tehdä.

 2. Heissan, koitin ettiä sitä sun vanhaa blogia kun muistelin, että sulla oli aikoinaan sellainen postaus missä laitoitte sarjakuvia tms sohvapöytään ja jonkun lasin/pleksin siihen päälle? Muistanko oikein? Itsellä rupeaa olemaan muutto ajankohtainen ja päätin haluta sellasen kuvakollaasi pöydän mutta jäin miettimään toteutustapaa, että pitäskö laittaa kontaktimuovilla vaan tylysti päälle vai miten ja jäin miettimään, että miten sen itse toteutit?

  • Se oli sellainen IKEAn sohvapöytä, jossa oli lasinen levy mukana ihan sitä varten että sinne voi laittaa alle tavaraa. Ihan hyvä pöytä, alle satasen taisi maksaa ja niitä oli eri värisiä. Joku liimalakka saattaisi olla sekin ihan kätevä ton tyyppiseen projektiin. Ainakin olen kuullut että aika moni on kuvia liimannut sillä huonekaluihin.

 3. Joo tossa justiinsa selasin ikean sivuja ja löysinkin tollasen valmiin pöydän. Itteä vaan huolettaa vähän toi lasi pintana, joku pleksiratkaisu olis paras meidän tarkotukseen(oon ehkä vähän kömpelö aina välillä :D), liimalakasta tulee äkkiä aika epätasainen pinta, ja meidän olis tarkoitus laittaa siihen pöytään postikortteja, joita liimalakka tuskin jaksaisi edes kiinnittää kun ne on niin paksuja. Mutta harkinta jatkuu, löysin meinaa myös tiedon, että sellasta ihan muovipleksiäkin vois ostaa samalla lailla paloja kun lasiakin, että jos hommais jonkun halvan pöydän kirpparilta, maalais ite ja sitte teetättäis sopivankokosen pleksin siihen ni vola!

 4. Moikka!

  Muistanko ihan väärin, vai oliko sulla jossain vaiheessa blogissa kuva hamahelmistä tehdystä maatuskasta? Oon yrittäny ettiä sitä joka paikasta, enkä vaan löydä sitä enää mistään.
  Olis niiiiin kiva löytää se, kun haluaisin kokeilla, osaanko tehdä itekin sellasen! :)

  • Ei oo kyllä mulla muistaakseni ollut :o En kyllä ihan varma oo josko jotain inspiskuvia ois ollu mut itte en oo sellasta tehnyt. :/

 5. Huippu blogi sulla!! cosmo lehdestä luin, ja eksyin tänne! =) Sais vaan olla vielä enempi kaikkee projekteja, jää niin koukkuun näihin, ja saa inspistä! :DD

  Ite oon vähä samantyyllinen tuunaaja, miehen hermot välillä vähä koetuksella, mutta kohta saan oman työhuoneen.. ;) Viimeisin tekeleeni on nuo unisiepparit, virkatut matot, yms. sisustus jutut, kaikki vanha/retro/ajan patina kiehtoo, kirpparit yms… :D Mutta hei! Jatka samaa rataa ja pidä lippu korkeella! :>>

  • Kiitos kovasti! :) Ajan puutehan tässä iskee, se on ongelmista isoin. Ja tietysti välillä uusiin ideoihin menee aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>