Minecraft-pipo

Vähän myöhässä, mutta parempi sekin kuin ei milloinkaan. Tässä siis ainut itse tekemäni joululahja. :) Olenkin varmaan kertonut moneen otteeseen, kuinka erinomaisen huono olen tekemään mitään käsitöitä kenellekään muille kuin itselleni. Siksi jos multa jotakin itse tehtyä lahjaksi saa, niin saajan on syytä olla erityisen kiitollinen ;) Viime jouluksi mulla ei ollut sen kummempaa tarkoitusta tehdä mitään kenellekään, kunnes sain idean Minecraftin Creeper-hahmoa esittävästä piposta. Se oli vaan niin vitsikäs lahjaidea ei niin pienelle (19 vuotta) pikkuveljelleni, joka tuskin kyseistä peliä pelaa, mutta osaa kuitenkin kaltaisenani nörttinä arvostaa tällaista ideaa.

minaitte creeper1 Minecraft pipo

Tein pipon muutamassa päivässä ennen jouluaattoa, lankana vanhaa Seiskaveikkaa ja jämät tämän pipon langoista. Vihreä seiskaveikka meni tietenkin loppumaan, ja jouduin tekemään pipon loppuun kaksinkertaisella Nalle-langalla. Nalle oli vähän eri sävyistä kuin alkuperäinen vihreä, minkä huomaa hyvin talvisessa keskipäivän kirkkaudessa otetuissa kuvissa. Mutta ei se ero oikeasti ole niin selvä. Mun käsiala oli taas jotenkin epätasaista, eikä lopputulosta ole edes silitysraudalla höyrytetty. Noo ei se oo niin justiinsa. Lahjan saaja sai kuitenkin pakettinsa ajallaan.

minaitte creeper2 Minecraft pipo

One comment on “Minecraft-pipo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>