Kevätneuleita

Novitan kevätlehteä odotetaan täällä ainakin jo innolla. Kävin katsomassa kuvat Kevät 2013 -lehden tulevista ohjeista ja aika kivoja sieltä joukosta löytyi taas. Kevään ja kesän uutuuslangat taitavatkin jo olla kaupoissa. Olen niitä värikartasta jo ihmetellyt ja ihan vähän käynyt kaupassakin hipelöimässä. Hyvä uutinen on se, että yksi mun lempparilangoista eli Miami on taas tullut osittain uusilla väreillä myyntiin. Huono uutinen taas se, että mulla on kamala himo ostaa sitä jokaisessa mahdollisessa värissä, vaikka en ole kamalasti vielä keksinyt käyttöä sille.

Noista kevätvärien pakollisista pahoista eli pastelliväreistä en edelleenkään kauheasti osaa innostua. Oikeasti, voiko turhempaa olla? Mieluummin rehellisen kirkkaita värejä jokaisessa sateenkaaren sävyssä, että oikeasti pääsisi valkkaamaan sellaisia värejä kuin haluaa eikä elämään jonkun tietyn kauden värikartan rajoissa. Onneksi näistä Novitankin väreistä löytyy joitakin aika kivoja kirkkaita. :)

Tässä muutama lemppari tulevista ohjeista:

minaitte novitakevat1 Kevätneuleita

minaitte novitakevat2 Kevätneuleita

minaitte novitakevat3 Kevätneuleita

 

Kuvat Novita.

19 comments on “Kevätneuleita
  • Niinpä, ihan niinku kaikki haluais neuloa vaan jotain vauvanvaatteita keväisin. Vastustan! (sitä paitsi ne vauvanvaatteet voi olla muunkin värisiä kuin pastelleja)

  • Niinpä! Ja silti ne pastellit aina sekottaa joidenkin pään ihan kuin ei olisi värejä nähnyt koko talvena :)

 1. Voi hitsi kun jaksaisin itekki opetella neulomaan jotain. Viimeksi oon yrittänyt tehdä lapasia yli vuosi sitten, nekin on keskeneräisenä tuolla laatikossa. Yhdet villasukat oon jopa elämäni aikana saanut loppuun asti, enkä oo kyllä kovin montaa kertaa kehdannut pitää jalassa :D

 2. Heippa kaima :)

  Ihmettelin vähän tuota Huopasen uuttahernekeiton sävyä kaupassa, mutta noissa pojan asusteissa se näyttääkin ihan hirmu kivalta!

  Paljon on nyt väreissä sitä kasari-persikkaa, yöööks… Pastelleista vaaleanpunainen on aina toimiva, mun mielestä.

  • Heh, hassua kun mä en yhtään osannut itse ajatella tuota väriä hernekeittona. Mutta nyt kun sanoit niin… Harmi etten tykkää hernekeitosta :D Mutta väri on kiva, paljon kivempi kuin kasari-persikka, kelle sellainen edes sopii?

 3. Ei vitsit, pakko etsiä tuo lehti jostain käsiini! Eihän mulla olekkaan kun pari neuletakkia ja pari muuta ikuisuusprojektia kesken, mutta kyllä aina pari lisää mahtuu.. Ensimmäisen kuvan pipo ja etenkin huivi vaatii päästä puikoilleni!

 4. Hello, I am American and unfortunately don’t understand Finnish. I really love the hat and scarf at the top and was wondering if the pattern was online. If so, could you lead me to the website please?

  Thank you

 5. Hello, I am American and unfortunately don’t understand Finnish. I really love the hat and scarf at the top and was wondering if the pattern was online. If so, could you lead me to the website please?

  Thank you

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>