Ihana Virkkuri

Harvoin sattuu tulemaan vastaan joukko näin täydellisesti omaan makuuni kolahtavia kuvia. Ihastuin näihin Molla Millsin tulevan Virkkuri-kirjan kuviin päätä pahkaa heti kun näin ne ensimmäisen kerran. On sanomattakin selvää, että haluan tuon maalis-huhtikuussa ilmestyväksi lupaillun kirjan itselleni. Värit, kuosit ja ideat vaikuttavat ainakin kuvien perusteella todella inspiroivilta. Hehkutinko jo tarpeeksi? :D No, todetkaa itse:

minaitte virkkuri1 Ihana Virkkuri

minaitte virkkuri2 Ihana Virkkuri

minaitte virkkuri3 Ihana Virkkuri

minaitte virkkuri4 Ihana Virkkuri

Kuvat lainattu Virkkurin sivuilta.

Jään innolla odottamaan, millainen valmis kirja tulee olemaan. Lisää kuvia pääsee ihastelemaan Virkkurin blogista.

9 comments on “Ihana Virkkuri
 1. on kyllä niiiin mahtavan näköisiä juttuja kuvissa! tänään kaupassa lankoja hypistellessä juuri aattelinkin, että ilmestyisipä tuo kirja jo. kiitti muuten mahtavasta blogista, olen sitä alusta asti seurannut, mutta nyt vasta ekaa kommenttia heittämässä! :)

  • Minäkin kävin tänään lankaosastolla haaveilemassa :) Ja mahtavaa kuulla että olet roikkunut mukana niinkin pitkään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan pätee myös kommentointiin!

 2. Nää on kyllä kieltämättä ihan sun tyylisiä, ei ihme että kolahti! :) Itse tykästyin eniten noihin kuviollisiin koreihin, täytyy kyllä tutustua kirjaan kunhan se ilmestyy.

 3. Toi kirja on kyllä pakko saada :o <3 Jo pelkästään ton kirjan värit sai mut sen pauloihin :D
  Ja nyt kun ekaa kertaa onnistun kommentoimaan tätä sun blogii, niin on pakko sanoo; tää blogi on täydellinen o: Oon saan jo miljoonia inspiksiä uusin töihin (en kyllä tiedä onko toi hyvä juttu, kun mul on nii paljon niit vanhojaki kesken :D). Kaikki sun työt on tosi ihania, aina kun näin uuden työn niin teki heti mieli mennä aloittaa siitä oma versio (ja mä oikeestaan tein jo parin kohalla niin xd)
  Nyt viel tähä loppuun sanon, et sun kaikki vaatteet + asukokonaisuudet + kirpparilöydöt, wäää neki on ihania :D <3

  • Voi että :D Ei saa kirjottaa näin ihania kommentteja! Voivoi. Mitähän tähän nyt vastaan… öö, kiitos? :))

 4. Pingback: Uutta | Minä itte!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>