Tervehdys

Huono bloggaaja täällä hei! Yritän jälleen kerran avata sanaista arkkuani, kirjoittelut tänne blogin puolelle kun ovat jääneet tässä kuussa harmittavan vähäisiksi. Itse asiassa tammikuun postaukset ovat laskettavissa yhden käden sormilla. Syyksi ei voi oikein muuta laittaa kuin kauhean kiireen ja hopun, niin kliseistä kuin se onkin. Suoritin viime periodissa kahdeksan kurssia loppuun asti (eli pikaisella laskutoimituksella 40 opintopistettä, osa kursseista oli alkanut tosin jo ensimmäisen periodin puolella), ja niitä kivoja loppusuorituksia eli esseitä, luentopäiväkirjoja ja muita kirjallisia raportteja on riittänyt vielä tammikuunkin iloksi. Toisin sanoen olen täällä burn outin partaalla vääntänyt kaiken vapaa-aikani word-dokumenttia dokumentin perään. :)

Itse olen toki tämän kaiken työmäärän itselleni haalinut, joten ei siinä mitään. Meikäläisellä opiskelu sujuu yleensä tehokkaammin jos on vähän täydempi lukujärjestys niin ei jää aikaa miettiä että tekisinkö kouluhommat tänään vai ylihuomenna. Kaikella on kuitenkin rajansa ja olen ihan tuntuvasti keventänyt lastia kevään osalta. Kiire ja jatkuva pakkosyöttö tekstin tuottamisessa näkyy ihan selvästi myös luovuudessa. En ehdi enkä innostu tekemään mitään uutta, mikä tietysti näkyy blogihiljaisuutena.

Mutta (!!) – paremmat ajat ovat edessä ystäväiseni, sillä palautin viime viikolla viimeiset suoritukset viime vuoden kursseihin liittyen ja alan pikkuhiljaa olla jopa aikataulussa näiden uusienkin kurssien kanssa. Elättelen toivoa, että ehtisin näillä näkymin myös aktivoitumaan tämän blogin kanssa. Ennemmin tai myöhemmin se tulee taas tapahtumaan, kolme vuotta blogia kirjoittaneena olen huomannut että nämä talvikuukaudet ovat aina itselleni vähän tuskallisia.

minaitte viikkokollaasi Tervehdys

Kännykkäkuvakollaasia viime viikoilta, joihin on sisältynyt onneksi runsain määrin liikuntaa ja ihan vähän myös käsitöitä kaiken kiireen keskellä :)

 

Kyllä se kevät sieltä vielä tulee ja kadonnut inspiraatio löytyy kunhan saan vähän hengähdettyä. :) Ehkäpä lankakaupassa pyörähtäminen saisi taas luovuuden kukkimaan? Mitä itse teette kun mikään ei tunnu inspiroivan, vai onko kellään muulla edes tällaisia vaiheita?

6 comments on “Tervehdys
  1. Inspiraatio on täälläkin vähän hukassa juuri nyt, mutta oon oppinut ettei sitä kannata yrittää pakottaa, tulee kun tulee. :) Mutta netissä ideoiden selaaminen ja vaikka siellä lankakaupassa käyminen saattaa kyllä auttaa!

    • mulla taas tuntuu,että aikaa on jopa liikaa ja tekemisen puute tulee usein. Ei sitä aina jaksa kotitöitä tehdä vaikka niitä oliskin kasa odottamassa tekijäänsä.

  2. Eksyin novitan lankakarttasivulle ja sielä oli jo tän kevään langat. Ihan mahtavaa! Miami tulee takasin uusin lisävärein, hankoon uusia värejä ja oli lisää bambu ja puuvillalankoja. Odotan jo että tulis kauppohin. Tuli kyllä heti kevätneule fiilis :)

  3. Kävin juuri Prismassa katsomassa uusia Novitan lankoja ja heti iski inspiraatio! On se kyllä ihana tunne :D

  4. Kuulostaa tutulta! Mulla iskee yleensä aina näin tammikuussa vähän sellainen tyhjä vaihe, käsityöt jää tosi vähiin. Se johtuu ainakin mulla suureksi osaksi siitä että joulua varten oon tehnyt niin paljon ja kaikkea, että kun joulu on ohi, tarvii vähän lepoa käsitöissäkin. :D Kyllä se inspis sieltä palaa ihan itsekseen, jonain päivänä vaan tulee joku mahtava idea tai vaan suuri tarve alkaa tehdä jotain! :D Eli älä yritä väkisin kaivaa sitä mistään, vaan tee välissä muita juttuja, kyllä se into palaa ihan itsekseen. Ja vaikka ei tekisi mieli tarttua puikkoihin tai koukkuun, ni mä ainakin silti niinäkin hetkinä nautin ideoiden selailusta netissä.

  5. Mä olen niin kausi-ihminen kun olla ja voi! Joskus vaan virkkaan, joskus luen kirjoja, joskus syön vaan kaurapuuroa. Tällä hetkellä on menossa sellainen teen-kaikkea-koko-ajan -kausi, mikä on kyllä ihan mukavaa. Mutta jos inspiksen puute iskee, niin antaa lankojen olla vaan hetken. Jos haluaa kuitenkin saada jotain aikaiseksi, niin silloin sallittakoon uuden työn aloitus, lankojen osto ja ufojen sivuun jättäminen. Hauskaahan tän pitää olla. (: ps mörkö!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>