Vinkkejä blogin seuraamiseen

Multa kysellään aina välillä, että miten tämän blogin lukijaksi voi liittyä. Suuri osa blogeista käyttää Blogger-blogialustaa, ja siksi varmaan monet ovatkin tottuneet, että sivupalkissa näkyy lukijaluettelo kuvineen. Kyseinen luettelo on kuitenkin käytössä vain Blogger-blogeille, ja tämä blogi toimiikin erilaisella alustalla eli WordPressissä. Siksi siis samanlaista luetteloa ei ole tänne mahdollista saada. Vaihtoehtoja blogin seuraamiseen sen sijaan löytyy vaikka millä mitalla!

Jos tykkäät käyttää Bloggeria blogien seuraamiseen, onnistuu tämänkin blogin lisääminen sinne listoille kirjoittamalla blogin osoite. Tässä kuvalliset ohjeet:

 

minaitte blogiohje1 Vinkkejä blogin seuraamiseen

1. Mene sivulle blogger.com ja kirjaudu sisään. Klikkaa Lukuluettelo-otsikon alta Lisää.

minaitte blogiohje2 Vinkkejä blogin seuraamiseen

2. Kirjoita blogin osoite Lisää URL-osoitteesta -kohtaan. Klikkaa Lue-nappulaa! Ja se oli siinä. Helppoa.

 

Muita mahdollisuuksia blogin seuraamiseen löytyy sivupalkista. Pienissä kuvakkeissa on sähköpostiosoitteeni sekä linkit Pinterestiin ja Instagrammiini. Kumpikin löytyy käyttäjänimellä inkaj.

minaitte blogiohje3 Vinkkejä blogin seuraamiseen

 

Blogia voi seurata myös Bloglovinin tai Blogilistan kautta. Niihin pääsee myös bannereita klikkaamalla. Tein noiden jatkoksi äsken vielä Facebook-napin, joten sinnekin voi mennä tykkäilemään nykyään astetta helpommin.

Vaikuttaako selkeältä? Kysyä saa jos tässä on jotain epäselvää!

10 comments on “Vinkkejä blogin seuraamiseen
  1. Mä oon aikoja sitten lisännyt sun blogin bloggeriin, mutta se ei oikein toimi, tai tosi harva merkintä ilmestyy sinne, ehkä joka kymmenes, en sitten tiiä, mikä siinä on vikana. Muut WordPressistä seuraamani blogit toimivat kyllä ihan normaalisti.

    • Onpa outoa, oot siis tolla mun neuvomalla tavalla sen laittanut? Itse suosin mielummin bloglovinia, se tuntuu toimivan ihan hyvin :)

      • Joo ihan tolla tavalla oon laittanut. Uusin merkintä kyllä ilmestyi ihan normaalisti nyt. Uskottavasti tässä on vaan kyse jostain mystisestä maailmankaikkeudun vihasta mua kohtaan, mille ei voi mitään :D

  2. Kiitos, kun muistutit tästä! Oon ollut laiska Bloglovinin kanssa, kun aina unohdan sen salasanan. Lisäilin heti sut Bloggerin lukulistaan ja kävin tykkäilemässä sekä omalla, että blogin nimellä sun sivusta FB:ssä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>