Uudet lapaset

minaitte uudetlapaset1 Uudet lapaset

Vuoden 2013 ensimmäinen itse tehty asia on valmistunut! Tein supernopeat lapaset Isoveli-langasta. Yritän mahdollisimman paljon olla ostamatta lankaa heräteostoksina, mutta välillä sattuu lipsahduksia. Toisaalta on kiva, että inspiraation iskiessä kotona on jonkinlainen varasto sopivan värisiä lankoja. Yleensä tietysti tekee mieli sellaista väriyhdistelmää, jota ei varmasti valmiina löydy. Luonnon laki.

Näistä piti tulla ensin oliivinvihreät lapaset valkoisella kirjoneulekuviolla. Mutta se valkoinen ei näyttänyt yhtään miltään, joten väri vaihtui kirkkaan vihreäksi. Kuviokin vaihtui ja on itse päästä heitetty. Aika randomit lapaset toisin sanoen. Kivannäköiset, mutta kaltaiselleni vilukissalle Isovelistä neulomalla ei tullut riittävän tiivistä eli lämmintä. Ehkä nämä toisten hanskojen päällä menevät. :)

minaitte uudetlapaset2 Uudet lapaset

 

Onko teillä jo valmiita tuotoksia tälle vuodelle?

10 comments on “Uudet lapaset
  1. ON! Vuoden ensimmäisenä päivänä aloitin ja sain valmiiksi kaulurin. Voisin sanoa, että hyvin on lähtenyt käyntiin tämä vuosi. Yksi villatakki odottaa kasaamista ja yksi huivi on loppumetreillä. Ei turhaan mietitä sitä, että suurin osa työstä on tehty viime vuoden puolella… (:

  2. Söpöt lapaset :) vaikka värit ei ehkä sellaset mitä itse en ensin ajattelisi niin yllättävän hyvin sopii yhteen. En olekkaan perehtynyt isoveljen ”uusiin” väreihin.

    Ei ole vielä valmiita tältä vuodelta. Otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni nyt ja aloin neulomaan itelleni miamista toppia. Mulla ois unikko väriä 6 kerää purkuun tulossa kun paita ei onnistunut ja kauhea määrä sinistä ja vaaleaa persikkaa. Nyt kokeilen tehdä watg:n tala tank topin tyylistä toppia ainaoikealla neuleella :) tässä vaiheessa näyttäis ainakin vielä että onnistuisi, ja hangosta ajattelin tehdä jonkun kivan neuletakin virkkaamalla.

    Täytyy sanoa että sun blogista saa aina inspiraatiota neulomiseen!

  3. Onpa pirteän väriset lapaset, tosi kivannäköiset! Valmiita neuleita minulla ei ole vielä tälle vuodelle, mutta pian toivottavasti ja todennäköisesti valmistuu ensimmäinen.

  4. Somat on lapaset! Yritän just kerätä rohkeutta kirjoneulomiseen, tästä sitä sai aika hyvin annoksen. :)

    Mäkin oon vissiin sen verran palelevaa sorttia, että ei pelkillä isoveikkalapasilla tarkenisi. Vähemmän jäätävälläkin säällä niistä tuulee läpi, pahus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>