Kuusi kesäistä kuvaa ennen joulukuuta

Huomenna se alkaa, joulukuu nimittäin. Silloin saa alkaa virallisesti odottamaan joulua, näin olen päättänyt. Oon kyllä ottanut jo varaslähtöä, sillä tämän hetken pätkäduuni liittyy aiheeseen aika vahvasti ja vino pino kouluhommia saa myös suuntaamaan kaihoisia katseita kalenterin 24. päivää kohti. Ajattelin juhlistaa joulun tuloa taas joulukalenterityyppisellä postaus päivässä -meiningillä, katsotaan miten käy. Sitä ennen halusin kuitenkin osallistua tähän haasteeseenja julkaista kuusi kuvaa viime kesältä. Ei kuulu tapoihini haikailla erityisemmin menneitä aikoja, mutta kyllä kesä ois kiva! On se jännä miten kaikki silloin sateisen harmaina ja ikävinä pitämäni kuvat näyttävät tällä hetkellä ihanan vihreiltä ja raikkailta. Huomasin myös, että mullahan oli ihan huippu kesä! :) Jospa näistä saisi vähän hyvää mieltä ja aurinkoa revittyä tähän vuoden pimeimmälle ajalle.

Viime kesänä…

minaitte kesakuvia1 Kuusi kesäistä kuvaa ennen joulukuuta

…otin aurinkoa Viitaniemen nurtsilla harva se päivä.

minaitte kesakuvia2 Kuusi kesäistä kuvaa ennen joulukuuta

… mökkeilin lomallani just silloin, kun oli kylmää ja sateista. Mutta silti näköjään tosi kaunista.

minaitte kesakuvia3 Kuusi kesäistä kuvaa ennen joulukuuta

… paistoin juhannuksena vaahtokarkkeja nuotiolla, nams!

minaitte kesakuva5 Kuusi kesäistä kuvaa ennen joulukuuta

… landespedeilin maalla ja maaseutumatkailin Päijät-Hämeessä.

minaitte kesakuva6 Kuusi kesäistä kuvaa ennen joulukuuta

… lakkasin mun ja mummon kynnet mintun vihreiksi.

minaitte kesakuvia4 Kuusi kesäistä kuvaa ennen joulukuuta

… juoksin sateessa ja ihastelin sateenkaaria (ai että mä muistan tän lenkin vieläkin ihan elävästi).

6 comments on “Kuusi kesäistä kuvaa ennen joulukuuta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>