Rento rullapipo

Sain kuin sainkin yhden keskeneräisen työn valmiiksi tällä viikolla, niin kuin tavoitteena oli. Ihastuin eilen tein -blogissa nähtyyn rullareunaiseen pipoon sen verran, että halusin itselleni tekaista samanlaisen. Kyllä sitä neuloo vaikka minkälaisia pipoja, mutta eniten tulee käytettyä noita yksinkertaisimpia ja yksivärisiä (jotka usein on kaupasta ostettuja). Ajattelin sitten kerrankin tehdä monikäyttöisen pipon ja valitsin väriksi mustan. Lanka oli Jade-nimistä villan ja alpakan sekoitusta ja puikot 5mm. Ärsytti sen verran piparipon jääminen kireäksi, että lisäsin ohjeeseen oikein reippaasti silmukoita. Ja kappas, tuli sopiva! Pääni on jättimäinen :)

minaitte rullapipo1 Rento rullapipo

minaitte rullapipo2 Rento rullapipo

Uhmattiin kello neljän hämärää ja otettiin kuvat ulkona. Ihan kelvollisia tuli, kiitos valovoimaisen objektiivin. Joulupukki vois kyllä tuoda mulle uuden salaman lahjaksi. Tai uuden kameran?

Nyt lähden kyllä sipsipussin kanssa viettämään iltaa tuonne sohvalle ja aion katsoa roller derbyä livenä netistä. Hauskaa illanjatkoa.

5 comments on “Rento rullapipo
  1. Hei jee! Sää teit sen! Hieno tuli :)
    Mulla kävi piparipipon kanssa samoin, tai siitä tuli siis eka liian pieni. Mulla riitti onneks isommat puikot korjaamaan tilanteen, muuten ois menny liian monimutkaiseksi :D

  2. Kivan simppeli pipo, ehkä piparipipon seuraksi munkin pitäisi tehdä tällainen peruslätsä!

    Asiasta ihan toiseen, oon lähdössä keväällä reilille, ja oon ihan intopiukeana lukenut näitä sun kertomuksia teidän reissusta. Matkapäiväkirjan teko tänne blogiin jäi sulta kuitenkin vissiin kesken, ja oliskin kiva tietää, minkä lenkin loppujen lopuksi heititte+joitain käytännön vinkkejä myöskin. Että jos joskus sulla on tylsää, olisiko siinä postausaihetta? Tai jos et enää jaksaa postauksia aiheesta vääntää, olisi kuitenkin kiva näin kommenteissa saada jotain vinkkiä. :)

  3. Pingback: Minecraft-pipo | Minä itte!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>