Kauniita säilytyspussukoita

Tässä taitaa tulla uudistuneen blogin ensimmäinen inspiraatipostaus tai jotain sellaista. Vanhaan blogiin laittelin näitä enemmänkin. Välillä kun on aikaa hukattavaksi niin tykkään surffailla ympäri nettiä ja etsiä kiinnostavia ideoita itse tekemiseen. Välillä niitä taas kävelee vastaan ihan seuraamissani blogeissakin. Oikeastaan niitä löytyy ihan mistä vaan. Kategorisoin nämä postaukset jatkossa Inspiraatio ja ideat -kategorian alle.

Löysin whipup.netin blogista piristävän erilaisen pussukkaohjeen. Parasta tässä on idean nerokkuus – tämähän on tosi helppo toteuttaa, joku on vain keksinyt ottaa valokuvan ja painaa sen itse tehtyyn kangaspussiin.

minaitte pussukat1 Kauniita säilytyspussukoita

Tosi nättejä mielestäni.

minaitte pussukat2 Kauniita säilytyspussukoita

Ohjeet, jos sellaisia kokee tarvitsevansa, voi ladata pdf-tiedostona täältä.

minaitte pussukat3 Kauniita säilytyspussukoita

Ja samaa ideaahan voi soveltaa vaikka mille tavaroille. Luulisi olevan kätevää, kun tietää mitä säilytyspusseissa on sisällä ihan vain vilkaisemalla ulkoapäin. Tästä tulikin mieleeni jossain blogissa näkemäni/lukemani idea tulostaa kenkälaatikoiden kylkeen sisällä olevien kenkien kuvat. Tämä siis niille jotka omistavat paljon kenkiä ja säilyttävät niitä kenkälaatikoissa (not me).

Kaikki kuvat täältä. Tutoriaalin tekijän blogi löytyy tästä.

16 comments on “Kauniita säilytyspussukoita
  • Sellaisella erikoistulostus”paperilla”, jonka voi tulostamisen jälkeen painaa kankaalle. :) Itse en ole kyllä vielä kertaakaan kokeillut. Mistähän noita saisi halvalla…

 1. Aivan ihania! Nämä olisi varmaan helppo toteuttaa sellaisella tulostettavalla silitettävällä kalvolla. :)

  Vielä kun joku ompelisi ne mulle sitten loppuun. :D

  • Heh, mulla on vähän sama homma että epäilyttää se ompeluosuus. Mutta ehkä rohkaistuisin kokeilemaan jotain tällaista helppoa :)

 2. Kuvansiirtopaperilla onnistuu, silloin kannattaa huolehtia, että tulostettava kuva on peilikuvana jos se sisältää tekstiä :) Mustesuihkutulostimella voi tulostaa suoraan kankaalle ja siihenkin on olemassa oma aineensa nykyisin, jolla käsittelemällä kuvasta tulee pesunkestäväkin. Itse olen testannut molempia, pesua tosin vain kuvansiirtopaperilla tehtyyn ja kyllähän se kuva lähti omille teilleen ajan myötä.

  • Osaatkos sanoa kuvansiirtopaperist että mistä kannattaa ostaa? Lähinnä ajattelin, että jos ulkomailta saisi vaikka halvalla. :)

 3. Itse olen käyttänyt ihan kirjakaupoista, Tiimareista ym. löytyviä kuvansiirtopapereita eikä niiden hinta päätä huimaa. Tunnetuimmista merkeistä on kokemusta sekä HP:sta että Canonista joista jälkimmäinen on parempi. HP:n paperia joutuu silittämään paljon pidempään eikä se tartu kankaan pintaan niin hyvin kiinni. Näiden laadussa on siis paljon eroa ja jos ulkomailta lähtee tilaamaan niin kannattaa kysellä kokemuksia. Itse voin tuota Canonin paperia suositella. Edullisimpaan lopputulokseen pääsee, kun asettelee kuvankäsittelyohjelmassa yhdelle arkille (varmaan yleisimmin A4) useamman kuvan vierekkäin ja tulostaa kerralla. Noissa whipup.netin kuvissa mun tarkkaa silmää häiritsee, ettei ylimääräistä kuvansiirtopaperia ole leikattu pois vaan siitä jää selkeä tausta ympärille.

  • Aijaa, mistäköhän mä olen saanut päähäni että ne ois jotenkin kalliita :) Käynkin ensi kerralla kaupungilla pyörähtäessäni etsimässä tuollaista kuvansiirtopaperia. Paljon kiitoksia neuvoista. :) Minäkin panin merkille tuon että ylimääräinen paperi kuultaa siinä kankaalla vähän hassusti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>